.
.

Challenge

This project will consist of three towers. The first five story tower houses cancer research, including laboratories, imaging centers and treatment facilities. The $133 million dollar biomedical research complex designed by Zimmerman Design Group, required an extensive amount of Louvers.

Solution

The project includes functional CS drainable and mechanical louvers that are integrated into a massive screen wall. The screenwall acts as a significant design feature at the top and corners of the building. Precision mitering at all corners give the louvers a continuous appearance.

Project: University of Wisconsin

Location: Madison, WI

Architect: Zimmerman Design Group

Download Case Study

CS PRODUCTS USED ON THIS PROJECT

PARTNERING TO CREATE CUTTING EDGE SOLUTIONS

This project will consist of three towers. The first five story tower houses cancer research, including laboratories, imaging centers and treatment facilities. A celebration in early 2014, marked the grand opening of the second tower (WIMR ll).

University of Wisconsin Drainable Louvers

By continuing to browse or by clicking ‘Accept’, you agree to the storing of cookies on your device to enhance your site experience and for analytical purposes. To learn more about how we use the cookies, please see our privacy policy.

×